Makam Bung Karno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Makam Bung Karno

Ir. Soekarno utawi Bung Karno inggih punika Présidhèn kaping satunggal wonten Indonésia.[1] Makamipun wonten ing Kalurahan Bendogerit, Kacamatan Sananwétan, Kabupatèn Blitar.[2] Wonten ing makam Bung Karno boten namung makam kemawon nanging wonten musiyum kaliyan pabukon. Perpustakaanipun kathah buku-buku referensi kaliyan teks-teks seratan Jawa.[2] Ugi wonten lukisan Bung Karno ingkang jantungipun bisa ebah.[3] Taksih kathah barang-barang tininggalipun déning Bung Karno tuladhanipun buku-buku, foto-foto Bung Karno.[4] kathah tiyang-tiyang ingkang ziarah, ugi wonten saking Walanda kaliyan nagari-nagari sanèsipun.[5]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Biografi Bung Karno, Copyright © 2009, indonesiaku.esc-creation.com. Dipun undhuh tanggal 22 Maret 2011.
  2. a b Makam Bung Karno, 5 Oktober 2008, blitarian.com Makam Bung Karno. Dipun undhuh tanggal 22 Maret 2011.
  3. Misteri Lukisan Bung Karno yang Tampak. Dipun undhuh tanggal 26 Maret 2011.
  4. Lukisan Tampak Hidup di Museum. Dipun undhuh tanggal 26 Maret 2011.
  5. Blitar Destinasi Religi dan Intelektual. Dipun undhuh tanggal 26 Maret 2011.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]