Majulah Singapura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Majulah Singapura (Jawa, tegesé "Majua Singapura") iku lagu kabangsané Singapura. Lagu iki cinipta déning Zubir Said ing taun 1958 minangka lagu kanggo Dewan Kutha Singapura. Lagu iki kepilih dadi lagu kabangsan Singapura ing taun 1959 nalika pamrentahan dhewe wiwit mlaku. Sawise mardhika kebak ing taun 1965, "Majulah Singapura" resmi dadi lagu kabangsane Singapura.

Lirik basa Melayu lan alihbasa[besut | besut sumber]

Basa Melayu Alihbasa Jawa Inggris
Mari kita rakyat Singapura Ayo kita praja Singapura Let us people of Singapore
Sama-sama menuju bahagia Padha-padha manuju karaharjan Together progress towards happiness
Cita-cita kita yang mulia Angen-angen kita sing mulya May our noble aspiration
Berjaya Singapura Jumaya Singapura Bring Singapore success
Marilah kita bersatu Ayo kita manunggala Let us unite
Dengan semangat yang baru Karo semangat sing anyar With a new spirit
Semua kita berseru Ayo padha nyeruwa All of us exclaim
Majulah Singapura Majua Singapura Onward Singapore
Majulah Singapura Majua Singapura Onward Singapore
Marilah kita bersatu Ayo kita manunggala Let us unite
Dengan semangat yang baru Karo semangat sing anyar With a new spirit
Semua kita berseru Ayo padha nyeruwa All of us exclaim
Majulah Singapura Majua Singapura Onward Singapore
Majulah Singapura Majua Singapura Onward Singapore

Ugi pirsani[besut | besut sumber]