Majulah Singapura

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Majulah Singapura (basa Melayu, tegesé "Majua Singapura") iku lagu kabangsané Singapura. Lagu ini cinipta déning Zubir Said sing asalé saka Sumatra Kulon (Minangkabau).

Lirik basa Melayu lan alihbasa[sunting | sunting sumber]

Basa Melayu Alihbasa
Mari kita rakyat Singapura Ayo kita praja Singapura
Sama-sama menuju bahagia Padha-padha manuju karaharjan
Cita-cita kita yang mulia Angen-angen kita sing mulya
Berjaya Singapura Jumaya Singapura
Marilah kita bersatu Ayo kita manunggala
Dengan semangat yang baru Karo semangat sing anyar
Semua kita berseru Kabèh kita mbengoka (?)
Majulah Singapura Majua Singapura
Majulah Singapura Majua Singapura

Mangga mirsani[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Majulah_Singapura&oldid=812339"