Mahkamah Agung Republik Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lambang Mahkamah Agung

Mahkamah Agung (dicekak MA) iku lembaga tinggi nagara jroning sistem katatanagaraan Indonésia minangka sing nyekel kakuwasan kehakiman bebarengan karo Mahkamah Konstitusi.

Mahkamah Agung mbawahi badan peradilan jroning lingkungan peradilan umum, lingkungan peradilan agama, lingkungan peradilan militèr, lingkungan peradilan tata usaha nagara.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kekuasaan kehakiman Indonésia Cithakan:Pengadilan