Mahbub Herjunot Ali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Junot
Laudya cynthia bella lebaran bareng pacar-20110817-003-mai.jpg
Lair Mahbub Herjunot Ali
Jeneng liya Junot
Pakaryan aktor, presenter
Taun aktif 2004-saiki

Mahbub Herjunot Ali utawi Junot inggih punika salah satunggalipun aktor Indonesia ingkang lair tanggal 8 Oktober 1985 ing Jakarta. Junot misuwur amargi dados VJ lan aktor filem.

Karir Herjunot Ali[besut | besut sumber]

Karir Junot dipunwiwiti saking dados finalis MTV VJ Hunt 2004 ingkang dipunlajengaken déning MTV Indonesia. Ajang punika dipunmenangaken déning Evan Sanders. Junot dados presenter ing acara Indonesian Idol Extra Mangsa kaliyan finalis Indonesian Idol ingkang satunggal, Suci Wulandari. Sapanunggalipun punika Herjunot dados aktor sinétron lan filem ing Indonesia. Tuladha gadhah sinétron, Di Sini Ada Setan, Soul Mate, lan Bawang Putih Bawang Merah. Lajeng punika ing filem inggih punika Lovely Luna (2005), Realita Cinta & Rock n Roll (2006) Junot gadhah pacar inggih punika Agni Pratistha A Kuswardono, Putri Indonesia ing taun 2006.[1]

Sekolah Herjunot Ali[besut | besut sumber]

Herjunot Ali gadhah sekolah ing SMA Labschool lajeng dados lulusan saking Universitas Paramadina. Sapanunggalipun dados aktor, Herjunot dados model saking iklan Close Up.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 28 Agustus 2011)
  2. www.infoselebindo.com(dipuntingali tanggal 28 Agustus 2011)