Magnús Scheving

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Magnús Scheving
Magnus Scheving 2 cropped.jpg
Scheving, 2011
LairMagnús Örn Eyjólfsson Scheving
(1964-11-10) Novèmber 10, 1964 (umur 55)
Èslan Borgarnes, Èslan
BangsaAmerican
Jeneng liyaMagnús Örn Eyjólfsson Scheving
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif2004-2010
BojoRagnheiður Melsteð (m. 1989; div. 2014)

Magnús Örn Eyjólfsson Scheving (lair ing Amérikah Sarékat, 10 Novèmber 1964; umur 55 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]