Madeleine

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Madeleines
Madeleine recto.jpg
A madeleine cake
Jeneng liyanéPetite madeleine
JinisCake
Panggonan asalFrance, Spain
Tlatah utawa prajaCommercy and Liverdun, Lorraine
Woworan pokokFlour, sugar, eggs, almonds or other nuts
Buku masakan: Madeleines  Médhia: Madeleines

Kuwe madeleine ( pocaping cara Prancis: [mad.lɛn], Cara Inggris /ˈmædln/ utawa /ˌmædlˈn/ [1] ) utawa cilik Madeleine ([pə.tit mad.lɛn] ) minangka olahan kue cilik tradisional saka Commercy lan Liverdun, rong komune ing wilayah Lorraine ing sisih wétan Prancis .

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Madeleine | Define Madeleine at Dictionary.com". Dictionary.reference.com. Dibukak tanggal 2016-03-20.