Mégabita

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ater-ater bita
Désimal
Value SI
10001 k kilo-
10002 M mega-
10003 G giga-
10004 T tera-
10005 P peta-
10006 E exa-
10007 Z zetta-
10008 Y yotta-
Biner
Value IEC JEDEC
10241 Ki kibi- K kilo-
10242 Mi mebi- M mega-
10243 Gi gibi- G giga-
10244 Ti tebi-
10245 Pi pebi-
10246 Ei exbi-
10247 Zi zebi-
10248 Yi yobi-

Sak megabita (basa Inggris: megabyte) iku unit informasi utawa panyimpenan komputer sing padha karo 106 (1.000.000) bita utawa 220 (1.048.576) bita gumantung kontèksé. Megabita racaké dicekak MB (bedakna karo Mb sing tegesé megabit).


Cithakan:Ékan-stub