Mégabita

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Ater-ater bita
Désimal
Value SI
10001 k kilo-
10002 M mega-
10003 G giga-
10004 T tera-
10005 P peta-
10006 E exa-
10007 Z zetta-
10008 Y yotta-
Biner
Value IEC JEDEC
10241 Ki kibi- K kilo-
10242 Mi mebi- M mega-
10243 Gi gibi- G giga-
10244 Ti tebi-
10245 Pi pebi-
10246 Ei exbi-
10247 Zi zebi-
10248 Yi yobi-

Sak megabita (basa Inggris: megabyte) iku unit informasi utawa panyimpenan komputer sing padha karo 106 (1.000.000) bita utawa 220 (1.048.576) bita gumantung kontèksé. Megabita biasané dicekak MB (bedakna karo Mb sing tegesé megabit).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mégabita&oldid=1045167"