Lysebotn, Rogaland

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Lysebotn, Rogaland
Désa ing Norwegia
Negara Flag of Norway Norwegia
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)

Lysebotn, Rogaland punika désa dumunung ing negara Norwegia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]