Menyang kontèn

Luis Díaz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Luis Díaz
Katerangan priangga
Jeneng dawa Luis Fernando Díaz Marulanda[1]
Tanggal lair (1997-01-13) 13 Januari 1997 (umur 27)[2]
Papan lair Barrancas, Kolombia
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Liverpool
Angka 23
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016–2017 Barranquilla FC 34 (3)
2017–2019 Atletico Junior 67 (15)
2019–2022 Porto 77 (26)
2022– Liverpool 22 (7)
Tim nasional
2017 Kolombia U-20 5 (0)
2018– Kolombia 37 (8)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 01:11, 16 Oktober 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 27 September 2022

Luis Fernando Díaz Marulanda (lair 13 Januari 1997) yaiku pemain bal-balan profesional Kolombia sing main dadi Gelandhang kanggo Liverpool.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Updated squad lists for 2021/22 Premier League". Premier League. 4 February 2022. Dibukak ing 11 February 2022.
  2. a b "Luis Díaz: Overview". Premier League. Dibukak ing 11 February 2022.