Lubuk Pinang, Muko-Muko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{nama}}}
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{propinsi}}}]]

[[Kategori:kacamatan ing Muko-Muko {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Lubuk Pinang iku kecamatan ing Kabupaten Muko-Muko propinsi Bengkulu.

Kabupaten Muko-Muko