Lubsko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lubsko
POL Lubsko COA.svg
Lambang Lubsko
Barkas:POL Lubsko map.svg
Lokasi Lubsko
Katrangan cekak
Provinsi: Lubusz
Jembar: 13 km²
Padunung: 14.609 jiwa (31 Dhésèmber 2010)
Pelat nomer kendaran motor: FZA
Alamat
balé kutha:
pl. Wolności 1
68-300 Lubsko
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Lech Jan Jurkowski

Lubsko (Jerman Sommerfeld) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 14.609 jiwa.