Love, Wedding, Marriage

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Love, Wedding, Marriage nggih punika filem komedi romantis saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Dermot Mulroney. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika Jeff Abberley sesarengan kaliyan Michael Arata. Skénariyo kaserat déning Anouska Chydzik lan Caprice Crane. Wondéné tanggel jawab sinematografi kapasrahaken dhumateng Ottar Gonason. Para juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Mandy Moore lan Kellan Lutz. Love, Wedding, Marriage kababar ing Amérikah Sarékat surya 3 Juni 2011 kanthi winatesan. Kanthi rantaman $1,2 yuta, filem punika namung kasil ngempalaken arta dumugi $1,926.[2][3]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Love, Wedding, Marriage". Box Office Mojo. Dijupuk 27 December 2012. 
  2. "Love Wedding Marriage". Rotten Tomatoes. Dijupuk 2011-09-30. 
  3. Love, Wedding, Marriage ing Metacritic