Menyang kontèn

Lotu, Nias

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lotu, Nias
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.24.01 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Nias {{{nama dati2}}}]]

Lotu iku kecamatan ing Kabupaten Nias Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Nias