Lomo a lo pobré

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lomo a lo pobre
Lomo a lo pobre Oct 29 2011 Santiago Chile.jpg
Lomo a lo pobre at a restaurant in Santiago, Chile. The onions are served underneath the eggs and are not visible in the photograph.
AjanganMain (lunch)
Panggonan asalChile, Perú
Hawa ajanganHot
Woworan pokokBeef, eggs, french fries
Woworan kang lumrah kaanggoFried onions, rice, fried plantains
VariasiBistec a lo pobre, bife a lo pobre
Buku masakan: Lomo a lo pobre  Médhia: Lomo a lo pobre

Lomo a lo pobre, bistec a lo pobre utawa bife a lo pobre minangka panganan saka Chili lan Perú . Bahan-bahan umum kanggo persiapan kasebut yaiku tenderloin daging sapi ( lomo Spanyol) sing diiseni siji utawa luwih endhog goreng lan kentang goreng . Bahan-bahan sing mbedakake kalorone yaiku bawang goreng, disedhiyakake ing Chili, lan beras lan gedhang goreng. [1] [2] Beda karo steak lan endhog, lomo a lo pobre dipangan minangka nedha awan utawa nedha wengi.

Pustaka[besut | besut sumber]

  1. Bladholm, L. (2015). Latin & Caribbean Grocery Stores Demystified. St. Martin's Press. p. pt233. ISBN 978-1-250-10851-7. Retrieved January 12, 2017.
  2. Lonely Planet South America on a shoestring. Travel Guide. Lonely Planet Publications. 2016. p. pt1282. ISBN 978-1-78657-733-7. Retrieved January 12, 2017.