Olah-olahan Chili

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cazuela Chili

Masakan Chili iku minangka produk saka campuran antarane tradhisi pribumi lan kontribusi kolonial Spanyol, nggabungake adat, adat lan culinary.