Olah-olahan Chili

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cazuela Chili

Masakan Chili iku minangka produk saka campuran antarane tradhisi pribumi lan kontribusi kolonial Spanyol, nggabungake adat, adat lan culinary.