Loloda, Halmahera Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Loloda, Halmahera Kulon
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri82.01.02 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Halmahera Kulon {{{nama dati2}}}]]

Loloda iku kecamatan ing Kabupatèn Halmahera Kulon propinsi Maluku Lor.

Kabupatèn Halmahera Kulon