Logroño

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Lokasi kutha
Paseo del Príncipe de Vergara

Logroño iku kutha kang dumunung ing Spanyol bagéan lor. Padunungé watara 152.641 jiwa (2011).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Logroño&oldid=973905"