Logroño

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lokasi kutha
Paseo del Príncipe de Vergara

Logroño iku kutha kang dumunung ing Spanyol pérangan lor. Sing ndunungi watara 152.641 jiwa (2011).