Logroño

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi kutha
Paseo del Príncipe de Vergara

Logroño iku kutha kang dumunung ing Spanyol pérangan lor. Sing ndunungi watara 152.641 jiwa (2011).