Logroño

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lokasi kutha
Paseo del Príncipe de Vergara

Logroño iku kutha kang dumunung ing Spanyol pérangan lor. Sing ndunungi watara 152.641 jiwa (2011).