Lobio

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lobio
Lobio with summer savory and ajika.jpg
Lobio with summer savory and ajika
JinisStew
Panggonan asalGeorgia
Woworan pokokBeans (cooked or stewed), coriander, walnuts, garlic, onions
Buku masakan: Lobio  Médhia: Lobio

Lobio ( Basa Géorgia: ლობიო ) minangka panganan tradisional Georgia

Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep;

refs tanpa jeneng kudu ana isiné saka macem-macem jinis kacang-kacangan sing wis disiapake (dimasak utawa diresiki), ngemot ketumbar, kenari, bawang putih lan bawang . Ana macem-macem jinis lobio, panas lan adhem.

Rujukan[besut | besut sumber]