Lisènsi piranti alus komputer bébas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lisènsi piranti alus komputer bébas utawa free software licence iku siji lisènsi piranti alus komputer sing maringi marang para panganggoné hak kanggo modifikasi lan nyebaraké piranti alus. Sawijining lisènsi piranti alus komputer bébas mènèhi, kabébasan wujud idin kanggo ngowahi utawa nyebaraké karyané sing duwé hak cipta.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikibooks
Wikibooks gadhah buku kanthi sesirah


Cithakan:Lisènsi-stub