Lintang Kanan, Lahat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lintang Kanan, Lahat
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lahat {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Lintang Kanan iku kecamatan ing kabupaten Lahat, Sumatra Kidul.

Kabupaten Lahat