Letimoa Lakor, Maluku Tenggara Barat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Letimoa Lakor, Maluku Tenggara Barat
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Maluku Tenggara Barat {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Letimoa Lakor iku kecamatan ing Kabupaten Maluku Tenggara Barat Propinsi Maluku.

Kabupaten Maluku Tenggara Barat