Lempuing, Ogan Komering Ilir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lempuing, Ogan Komering Ilir
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Ogan Komering Ilir {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Lempuing iku kecamatan ing kabupaten Ogan Komering Ilir, Sumatra Selatan.

Kabupaten Ogan Komering Ilir