Leland, Norway

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Leland, Norway
Désa ing Norwegia
Negara Flag of Norway Norway
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)

Leland, Norway punika désa dumunung ing negara Norwegia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Leland,_Norway&oldid=1005419"