Lebus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lambang Peta
Lambang Lebus Lokasi Lebus ing Jerman
Dhata dhasar
Bundesland: Brandenburg
Landkreis: Landkreis Märkisch-Oderland
Dhuwur: 20 m sadhuwuré NN
Jembar: 54,23 km²
Pedunung: 3.375 (30 Juni 2005)
Kapadhetan pedunung: 62 jiwa per km²
Kodhe pos: 15326
Kodhe wilayah: 033604
Nomor pelat kendaran motor: MOL
Alamat balé kutha: Marktplatz 1
033604 Lebus
Situs wèb resmi: www.frankfurt-oder.de
Alamat e-mail: pressestelle@
frankfurt-oder.de
Wali kutha: Martin Patzelt (CDU)

Lebus (Polen Lubusz) iku sawijining kutha cilik ing Landkreis Märkisch-Oderland, Brandenburg, Jerman. Kutha iki papané ana ing pinggiring kali Oder, ing wates antara Jèrman lan Polen. Sanadyan saiki mung kutha cilik, nanging jaman mbiyèn kutha iki tau wigati banget lan saiki mènèhi jeneng sawijing provinsi ing Polen, ing sabranging kali Oder, ya iku provinsi Lubusz.

Lebus papané kurang luwih 10 km saloring Frankfurt an der Oder.

Lambang Lebus[besut | besut sumber]

Ing lambang kutha iki ana sregala sing nyokot cempé. Mbokmenawa iki ana gandhèngané karo jeneng kutha iki Lebus sing mèmper tembung Latin lupus sing tegesé sregala.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lebus&oldid=1091349"