Lebong Tengah, Lebong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lebong Tengah, Lebong
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lebong {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Lebong Tengah iku kecamatan ing Kabupaten Lebong propinsi Bengkulu.

Kabupaten Lebong