Lebong Kidul, Lebong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lebong Kidul, Lebong
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lebong {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Lebong Kidul iku kacamatan ing Kabupatèn Lebong propinsi Bengkulu.

Kabupatèn Lebong