Lebong Kidul, Lebong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lebong Kidul, Lebong
Nagara Indonésia

Lebong Kidul iku kacamatan ing Kabupatèn Lebong propinsi Bengkulu.

Kabupatèn Lebong