Layang biwara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Layang biwara utawa prosès verbal iku layang palapuran marang pulisi. Upamané prakara colong-jupuk. Layang iki diwènèhaké marang kang dadi korban supaya dititik barangé.

Ing basa Indonésia, layang biwara diarani berita acara. Tembung prosès verbal iku kajupuk saka basa Walanda proces-verbaal dhedhasar basa Prancis procès-verbal.