Lance Diamond

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lance Diamond nalika manggung ing Nektar Martini Bar and Grille ing Buffalo, New York, tanggal 10 Juni 2007.

Lance Diamond (lair 4 Juli[1] 1946 - surut 4 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 72 taun), iku sawijining panyanyi Amérikah Sarékat.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. 4th of July: when and where to celebrate. The Buffalo News (June 9, 2010). Retrieved January 9, 2015. “Lance Diamond will headline the Erie Canal Harbor's Independence Day celebration, and it's also his birthday.”
  2. Lance Diamond dies

Pranala njaba[besut | besut sumber]