Lagu Boti, Toba Samosir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lagu Boti, Toba Samosir
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.12.02 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Toba Samosir {{{nama dati2}}}]]

Lagu Boti iku kecamatan ing Kabupaten Toba Samosir Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Toba Samosir