Kwangmyŏngsŏng-2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kwangmyŏngsŏng-2 (Hangul: 광명성 2호, Hanja: 光明星 2號, sing maknané Bintang suminar-2), miturut trayeksi sing wis dirancang, yakuwi sawijining satelit Koréa Lor, senadyan fungsiné isih gawé bingung pihak Amérika Sarékat lan Koréa Kidul,[1] sing ndakwa yèn iku arupa tèknologi sing bisa digunakaké ing mangsa ngarep minangka Misil balistik interkontinental (Taepodong-2).

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]