Kwangmyŏngsŏng-2

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kwangmyŏngsŏng-2 (Hangul: 광명성 2호, Hanja: 光明星 2號, sing maknané Bintang suminar-2), miturut trayeksi sing wis dirancang, yakuwi sawijining satelit Koréa Lor, senadyan fungsiné isih gawé bingung pihak Amérika Sarékat lan Koréa Kidul,[1] sing ndakwa yèn iku arupa tèknologi sing bisa digunakaké ing mangsa ngarep minangka Misil balistik interkontinental (Taepodong-2).

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kwangmyŏngsŏng-2&oldid=816910"