Kuwé opera

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Opera cake (Gâteau Opéra)
Tartine bakery opera cake in 2007.jpg
JinisCake
Panggonan asalFrance
DigawéCyriaque Gavillon
Woworan pokokSponge cake, coffee syrup, ganache, coffee buttercream, chocolate glaze
Buku masakan: Opera cake (Gâteau Opéra)  Médhia: Opera cake (Gâteau Opéra)

Kue Opera ( Prancis: Gâteau opéra ) yaiku salah sawijining jinis olahan arupa kue Prancis. Iki digawe nganggo lapisan kue spons almond (dikenal kanthi jeneng Joconde ing basa Prancis) direndhem ing sirup kopi, dilapisi ganache lan kopi (utawa Grand Marnier ) buttercream Prancis, lan ditutupi glasir coklat.