Kutha rel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kutha rel ya iku pamukiman kang wiwitan utawa ngembang kanthi rikat amarga anané stasiun sepur utawa prapatan rel kang ana.

Tuladhan[besut | besut sumber]

Amérikah Sarékat[besut | besut sumber]

Australia[besut | besut sumber]

Britania Raya[besut | besut sumber]

Kanada[besut | besut sumber]

Dhènemarken[besut | besut sumber]

Jepang[besut | besut sumber]

Jerman[besut | besut sumber]

Polen[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "Peterborough - South Australia - Australia - Travel - smh.com.au". www.smh.com.au. Dibukak ing 2008-05-05.
  2. "Serviceton - Victoria - Australia - Travel - theage.com.au". www.theage.com.au. Dibukak ing 2008-05-05.
  3. John C. Jennings and Robert K. Whitehead (July 2005). Seymour - A Railway Town. Seymour and District Historical Society. ISBN 0 9751658 0 1.
  4. "Philippa Rogers". www.historycooperative.org. Diarsip saka sing asli ing 2012-08-01. Dibukak ing 2008-05-05. Text " The Australian Railway Monument and Rail Journeys Museum " ignored (pitulung); Text " Labour History, 90 " ignored (pitulung); Text " The History Cooperative " ignored (pitulung)

Cathetan[besut | besut sumber]

  • Lucas, Rex. A. 1971. Minetown, Milltown, Railtown; life in Canadian communities of single industry. Toronto: University of Toronto Press.