Kutha rel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Kutha rel ya iku pamukiman kang wiwitan utawa ngembang kanthi rikat amarga anané stasiun sepur utawa prapatan rel kang ana.

Tuladhan[besut | besut sumber]

Amérika Sarékat[besut | besut sumber]

Australia[besut | besut sumber]

Britania Raya[besut | besut sumber]

Kanada[besut | besut sumber]

Denmark[besut | besut sumber]

Jepang[besut | besut sumber]

Jerman[besut | besut sumber]

Polen[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "Peterborough - South Australia - Australia - Travel - smh.com.au". www.smh.com.au. Dijupuk 2008-05-05. 
  2. "Serviceton - Victoria - Australia - Travel - theage.com.au". www.theage.com.au. Dijupuk 2008-05-05. 
  3. John C. Jennings and Robert K. Whitehead (July 2005). Seymour - A Railway Town. Seymour and District Historical Society. ISBN 0 9751658 0 1. 
  4. "Philippa Rogers". www.historycooperative.org. Diarsip saka sing asli ing 2012-08-01. Dijupuk 2008-05-05.  Tèks " The Australian Railway Monument and Rail Journeys Museum " dikiwakaké (pitulung); Tèks " Labour History, 90 " dikiwakaké (pitulung); Tèks " The History Cooperative " dikiwakaké (pitulung)

Cathetan[besut | besut sumber]

  • Lucas, Rex. A. 1971. Minetown, Milltown, Railtown; life in Canadian communities of single industry. Toronto: University of Toronto Press.