Koluszki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Koluszki
POL Koluszki COA.svg
Lambang Koluszki
POL Koluszki map.svg
Lokasi Koluszki
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Koluszki
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Koluszki iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.