Kursi listrik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Old Sparky, kursi listrik ingkang dipunpigunakaken ing pakunjaran Sing Sing

Kursi listrik punika kursi ingkang dipunilèni arus listrik kanggé ngéksekusi kapidana pati utawi tahanan ingkang dipuntemahi paukuman pati. Panggunaan kursi listrik kanggé éksekusi kapidana pati puniki lazim dipun-ginakaken ing Amérikah Sarékat, khususipun ing praja Alabama, South Carolina, lan Virginia, sarta dados satunggil-satunggilipun metode paukuman pati ing praja Nebraska.

Pranala njaba[besut | besut sumber]