Kuniaki Koiso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kuniaki Koiso

Kuniaki Koiso (小磯 国昭 Koiso Kuniaki, 22 Maret 18803 November 1950) inggih punika Perdana Mnteri Jepang ingkang kaping-41 awit taun 22 Juli 1944 ngantos dumugi 7 April 1945.[1] Kuniaki Koiso miyos ing Prefektur Tochigi Jepang warsa 1880.[1] Panjenenganipun punika lulusan Akadhemi Tamtama Jepangh ing taun 1900 lan nglajengaken ing Paguron Inggil Perang Bangsa.[1] Panjenenganipun ngantos pikantuk pangkat jendral.[1] Karieripun sansaya minggah ing antawisipun warsa 1920 lan 1930an, nalika panjenenganipun pinitados nyepeng manéka warni kalungguhan militèr lan pamaréntahan.[1]

Saderengipun:
Hideki Tojo
Perdana Mentri Jepang
1944–1945
Dipunlajengaken:
Kantaro Suzuki

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e "Kuniaki Koiso". http://ww2db. Dijupuk 17 Januari.  Paramèter |accessyear= sing ora kawruhan dikiwakaké (disaranaké |access-date=) (pitulung); Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)