Kuniaki Koiso

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kuniaki Koiso

Kuniaki Koiso (小磯 国昭 Koiso Kuniaki, 22 Maret 18803 November 1950) inggih punika Perdana Mnteri Jepang ingkang kaping-41 awit taun 22 Juli 1944 ngantos dumugi 7 April 1945.[1] Kuniaki Koiso miyos ing Prefektur Tochigi Jepang warsa 1880.[1] Panjenenganipun punika lulusan Akadhemi Tamtama Jepangh ing taun 1900 lan nglajengaken ing Paguron Inggil Perang Bangsa.[1] Panjenenganipun ngantos pikantuk pangkat jendral.[1] Karieripun sansaya minggah ing antawisipun warsa 1920 lan 1930an, nalika panjenenganipun pinitados nyepeng maneka warni jabatan militer lan pamarentahan.[1]

Saderengipun:
Hideki Tojo
Perdana Mentri Jepang
1944–1945
Dipunlajengaken:
Kantaro Suzuki

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e (en)"Kuniaki Koiso". http://ww2db. Retrieved 17 Januari.  Unknown parameter |accessyear= ignored (|access-date= suggested) (help); Check date values in: |access-date= (help)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kuniaki_Koiso&oldid=983362"