Kulawarga basa Slavika Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Basa Slavik Wétan iku siji sub-golongan basa Slavik kang mligi dituturaké ing wewengkon tilas Kamaharajan Ruslan lan para pendahulunya. Basa-basa kang éwoning iki antarané:

Uga delengen[besut | besut sumber]