Kulawarga basa Slavika Kulon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Basa Slavik Kulon)
Jujug: pandhu arah, pados

Basa Slavik Kulon iku sawijining sub-klompok basa Slavik sing utamané dituturaké ing Éropah Tengah. Basa-basa sing klebu klompok iki utamané ya iku: