Kulawarga basa Slavika Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Basa Slavik Kulon)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Slavik Kulon iku sawijining sub-golongan basa Slavik sing mligi dituturaké ing Éropa Tengah. Basa-basa sing éwoning iki mligi ya iku: