Kulawarga basa Slavika Kulon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Basa Slavik Kulon)
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Basa Slavik Kulon iku sawijining sub-klompok basa Slavik sing utamané dituturaké ing Eropah Tengah. Basa-basa sing klebu klompok iki utamané yaiku: