Kulawarga basa Slavika Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Basa Slavik Kulon iku sawijining sub-golongan basa Slavik sing mligi dituturaké ing Éropah Tengah. Basa-basa sing éwoning iki mligi ya iku: