Kriya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kriya

Kriya iku kanthi umum artiné kerajinan utawa ing Basa Inggris kasebut craft.Seni kriya ya iku salah sijiné cabang saka seni rupa kanthi merlukake kepinteran kekriyaan (craftmanship) kang dhuwur kaya ta ukir, keramik, lan nganyam.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]