Kriya

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kriya

Kriya iku sacara umum artiné kerajinan utawa ing Basa Inggris kasebut craft.Seni kriya ya iku salah sijine cabang saka seni rupa kanthi merlukake kepinteran kekriyaan (craftmanship) kang dhuwur kayata ukir, keramik, lan nganyam.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kriya&oldid=967352"