Kriya

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kriya

Kriya iku sacara umum artiné kerajinan utawa ing Basa Inggris kasebut craft.Seni kriya yaiku salah sijine cabang saka seni rupa kanthi merlukake kepinteran kekriyaan (craftmanship) kang dhuwur kayata ukir, keramik, lan nganyam.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kriya&oldid=881875"