Krówki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Krówki
Wyborowa krowka belchatowska (edit) (cropped).jpg
JinisFudge
Panggonan asalPoland
Woworan pokokMilk, sugar, cream, butter, vanilla
Buku masakan: Krówki  Médhia: Krówki

Krówki ([ˈkrufki], jamak ; krówka tunggal ), secara harfiah maknané "lembu sethitik," Yaiku salah sawijining jinis olahan saka Polandia arupa fudge, semi-alus susu toffee permen . Nalika digawe ing tangan, iku angel lan garing ing njaba, nanging ing njerone luwih "cuwer" tinimbang padhet.