Kowary

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kowary
POL Kowary COA.svg
Lambang Kowary
Kowary mapa.png
Lokasi Kowary
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia Hilir
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kowary
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kowary (Jerman Schmiedeberg) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kowary&oldid=1001596"