Menyang kontèn

Koichi Wakata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Koichi Wakata
KabangsanJepang
StatusAktif
Lair (1963-08-01) 1 Agustus 1963 (umur 60)
Ōmiya, Saitama
Èmblem misi

Koichi Wakata (若田 光一 Wakata Kōichi?, lair 1 Agustus 1963; umur 60 taun) yaiku insinyur lan antariksawan saka Jepang. Wakata menika veteran saka papat misi pesawat ulang alik NASA, sebuah misi Soyuz Ruslan, lan singgah ing wektu sing suwe ing Setatsiyun Antariksa Internasional.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

 Artikel ini berisi bahan berstatus domain umum dari situs web atau dokumen National Aeronautics and Space Administration.

  1. Japan Aerospace Exploration Agency (July 16, 2014). "Koichi Wakata (Dr. Eng.)". JAXA. Dibukak ing March 17, 2016.

Pranala jaba[besut | besut sumber]