Kodhe Internasional kanggo Nomenklatur Botani (ICBN)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Kodhe Internasional kanggo Nomenklatur Botani (Basa Inggris: International Code of Botanical Nomenclature/ICBN) iku aturan lan rekomendhasi ngenani jeneng resmi botani tumrap tetanduran. Tujuwané supaya saben golongan taksonomi ("takson", jamak "taksa") tetanduran nduwi mung siji jeneng sing bener sing ditampa déning saindhenging donya. Gunané jeneng èlmiah iku minangka sawijining pengenal (identifier); sanadyan ora ngandhut aji dèskriptif, utawa akurat.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]