Kitab Omong Kosong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Kitab Omong Kosong iku novèl kang ditulis déning Seno Gumira Ajidarma.[1] Buku iki diterbitaké kapisan nalika taun 2004 déning panerbit Bentang.[2] Sadurungé dadi buku, Kitab Omong Kosong iku awujud cerkak sinambung.[1] Carita-carita iki tau dimot menyang Koran Tempo saka 2 April 2001 nganti 10 April 2001.[1] Kala samana, judhul caritané dudu Kitab Omong Kosong, nanging Rama-Shinta.[1] Tokoh utama ing buku iki ya iku Maneke. Sing kalebu aneh ana ing carita iki ya iku Walmiki sing sajatiné pangganggit Ramayana, mèlu dadi tokoh ana ing carita.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e Seno Gumira Ajidarma (2013). Kitab Omong Kosong. Yogyakarta: Bentang. k. 1-3. ISBN 979-6027-888-33-3 Priksa gandra |isbn= (pitulung). 
  2. "Resensi Kitab Omong Kosong". Kulawarga Alumni Mahasiswa UGM. Dijupuk 15 October 2015.