Kitab Omong Kosong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kitab Omong Kosong
Pambesut Trie Hartini, Yayan
Panganggit Seno Gumira Ajidarma
Juru samak Buldanul Khuri, Okik
Nagara Indonésia Indonesia
Pangecapan Bentang Pustaka
Kala babar
2004
Kaca 250 kaca
ISBN 979-3062-19-3

Kitab Omong Kosong iku novèl kang ditulis déning Seno Gumira Ajidarma.[1] Buku iki diterbitaké kapisan nalika taun 2004 déning panerbit Bentang.[2] Sadurungé dadi buku, Kitab Omong Kosong iku awujud cerkak sinambung.[1] Carita-carita iki tau dimot menyang Koran Tempo saka 2 April 2001 nganti 10 April 2001.[1] Kala samana, judhul caritané dudu Kitab Omong Kosong, nanging Rama-Shinta.[1] Tokoh utama ing buku iki ya iku Maneke. Sing kalebu aneh ana ing carita iki ya iku Walmiki sing sajatiné pangganggit Ramayana, mèlu dadi tokoh ana ing carita.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e Seno Gumira Ajidarma (2013). Kitab Omong Kosong. Yogyakarta: Bentang. k. 1-3. ISBN 979-6027-888-33-3 Priksa gandra |isbn= (pitulung). 
  2. "Resensi Kitab Omong Kosong". Kulawarga Alumni Mahasiswa UGM. Dijupuk 15 October 2015.