Kistelek

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kistelek
Aerial view
Aerial view
Coat of arms of Kistelek
Coat of arms
Kistelek is located in Hungary
Kistelek
Coordinates: 46°28′23″L 19°58′48″W / 46.473°L 19.980°W / 46.473; 19.980
Country Flag of Hongaria Hungaria
County Csongrád
Area
 • Total 69,19 km2 (2,671 sq mi)
Population (2008)
 • Total 7.318
 • Density 109/km2 (280/sq mi)
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Postal code 6760
Area code(s) 62

Kistelek iku sawijining kutha ing county Csongrád, ing dhataran kidul Hongaria.

Foto Kistelek

Geografi[sunting | besut sumber]

Kutha iki jembaré 6.919 km² (2,671 sq mi) lan duwé padunung cacahé 7573 jiwa (2001).

Delengen uga[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kistelek&oldid=974302"