Kistelek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kistelek
Aerial view
Aerial view
Coat of arms of Kistelek
Coat of arms
Country  Hungaria
County Csongrád
Laladan
 • Gunggung 69,19 km2 (2,671 sq mi)
Cacah warga (2008)
 • Gunggung 7.318
 • Pepadhet 109/km2 (280/sq mi)
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)
Postal code 6760
Kodhe laladan 62

Kistelek iku sawijining kutha ing county Csongrád, ing dhataran kidul Hongaria.

Foto Kistelek

Geografi[besut | besut sumber]

Kutha iki jembaré 69.19 km2 (27 sq mi) lan duwé padunung cacahé 7573 jiwa (2001).

Uga delengen[besut | besut sumber]