Kistelek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kistelek
Aerial view
Aerial view
Coat of arms of Kistelek
Coat of arms
Country  Hungaria
County Csongrád
Laladan
 • Gunggung 69,19 km2 (2,671 sq mi)
Cacah warga (2008)
 • Gunggung 7.318
 • Pepadhet 109/km2 (280/sq mi)
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)
Postal code 6760
Kodhe laladan 62

Kistelek iku sawijining kutha ing county Csongrád, ing dhataran kidul Hongaria.

Foto Kistelek

Geografi[besut | besut sumber]

Kutha iki jembaré 69.19 km2 (27 sq mi) lan duwé padunung cacahé 7573 jiwa (2001).

Uga delengen[besut | besut sumber]