Kistelek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kistelek
Aerial view
Aerial view
Gendéra Kistelek
Gendéra
Coat of arms of Kistelek
Coat of arms
Country Hungaria
CountyCsongrád
Laladan
 • Gunggung69,19 km2 (2,671 sq mi)
Cacah warga (2008)
 • Gunggung7.318
 • Pepadhet109/km2 (280/sq mi)
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
Postal code6760
Kodhe laladan62

Kistelek iku sawijining kutha ing county Csongrád, ing dhataran kidul Hongaria.

Foto Kistelek

Geografi[besut | besut sumber]

Kutha iki jembaré 69.19 km2 (27 sq mi) lan duwé padunung cacahé 7573 jiwa (2001).

Uga delengen[besut | besut sumber]