Kim Yo-jong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kim Yo-jong
Kim Yo-jong at Blue House.jpg
Lair (1987-09-26) 26 Sèptèmber 1987 (umur 35)
Pyongyang, Korea Lor
BangsaKorea Lor
Jeneng Koréa
Chosŏn'gŭl김여정
Hancha金與正
McCune–ReischauerKim Yŏjŏng
AlihaksaraGim Yeojeong

Kim Yo-jong (Hangul김여정;[1] lair 26 Sèptèmber 1987; umur 35 taun)[2] yaiku adhi saka pimpinan Korea Lor Kim Jong-un lan putri saka Kim Jong-il.

Kauripan awal[besut | besut sumber]

Kim Yo-jong lair minangka putri saka Kim Jong-il lan garwane Ko Yong-hui ing 26 September 1987.[2] Ia lan Kim Jong-un dikabarke nempuh pendidikan bebarengan ing Switserlan saka 1996 nganti 2000, lan ia banjur kuwi nempuh pendidikan ing Universitas Militer Kim Il-sung sawise bali.[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng nkinfo
  2. a b c "Kim Yo Jong". North Korea Leadership Watch. 11 July 2013.

Cithakan:Persondata