Kevin Volland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kevin Volland ndhik 1860 München taun 2010

Kevin Volland iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Marktoberdorf, Jerman tanggal 30 Juli 1992.[1] Pemain sing dhuwuré 179 cm iku posisiné ya iku juru main ngarep.[1]

Piyambaké saiki main kanggo Bayer 04 Leverkusen.[2] Aji transferé dirahasiakné, nanging médhia-médhia Jerman yakin yèn tim anyaré ngetokné duit €18 juta kanggo éntuk juru main enom Jerman iku.[2] Ndèk tim sing sadurungé piyambaké bisa gawé 33 gol sakdawané main ping 132 ndhik Bundesliga Jerman.[2]

Wektu mbéla Hoffenheim piyambaké bisa gawé gol paling rikat ya iku 9 menit wektu musuh FC Bayern München.[3] Catatan iku madani gol sing rikat lainé ya iku golé Karim Bellarabi ana ing gawangé Borussia Dortmund ndhik mangsa sadurungé.[3]

Karir[besut | besut sumber]

2010 - 2012 1860 München[1]

2013 - 2013 Jerman U-21[1]

2014 - 2014 Jerman[1]

2015 - 2015 Jerman U-21[1]

2014 - 2016 Jerman[1]

2012 - 2016 Hoffenheim[1]

2016 - Saiki Bayer 04 Leverkusen[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i "Kevin Volland". www.eurosport.com. Dijupuk 29 August 2016. 
  2. a b c "RESMI: Bayer Leverkusen Boyong Kevin Volland". www.fourfourtwo.com. Dijupuk 29 August 2016. 
  3. a b "Sembilan Detik Cetak Gol, Striker Ini Jadi Pencetak Gol Tercepat di Jerman". www.bola.républika.co.id. Dijupuk 29 August 2016.