Kembang tahu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kembang tahu

Kembang tahu utawa yuba (basa Jepang) yaiku endhapan sing ana ing dhuwur nalika ngolah sari kedhelé. Kembang tahu kerep dianggo ing masakan kaya ta: timlo, sosis sala, cap cay, lan osèng-osèng. Racaké kembang tahu iku didol ing kahanan garing.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Nggawé kembang tahu

Tahok