Kembang merak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Kembang merak, merakan, patra menggala, (Caesalpinia pulcherrima)  ya iku spesies tetuwuhan ngembang saka kulawarga kacang-kacangan, Fabaceae, asli saka laladan tropis lan subtropis ing Amérika. bisa uga saka India.[1] 

Wedharan[besut | besut sumber]

kembang merak -- Caesalpinia pulcherrima
pentil kembang Caesalpina
Kembang werna  kuning saka Caesalpina
Caesalpinia pulcherrima - Kembang Merak
Caesalpinia pulcherrima wis kombinasi unik saka werna ing sawijining petal.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Tropical Flower Guide". Dijupuk 30 November 2012.