Kebon Raja Magdeburg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kebon Raja Magdeburg
Elbauenpark seebuehne.JPG
Nagara Jerman
Zona wektu CET/CEST (UTC+1/+2)

| state = Sachsen-Anhalt | district = Kreisfreie Stadt | elevation = 43 | area = 200.95 |Gemeindeschlüssel = 15003000 | population = 231021 | Stand = 2014-01-01 | pop_ref = [1] | postal_code = 39104–39130 | area_code = 0391 | licence = MD | divisions = 40 boroughs | Adresse = Alter Markt 6
39104 Magdeburg | website = www.magdeburg.de | mayor = Lutz Trümper | Bürgermeistertitel= Oberbürgermeister }}

Kebon Raja Magdeburg iku salah sijiné papan pariwisata lan panggon tangkar kéwan ana ing kutha Magdeburg, ana ing nagara Jerman. Kutha Magdeburg iku ngadeg ana ing sisih loe-wétan ana ing nagara Jerman. Kebon raja iki saged ditindhaki saben dina, amarga ing kaca informasiné maringi warta bab buka saben dina utawa 365 dina buka [2]. Ana rupa-rupa rega tiket mlebu ing kebon raja iki[2]. Magdeburg iku kutha sing ana ing dhaerah iklim atis utawa adem. Hal mau iku uga maringi prabawa bab koleksi kéwan ana ing kebon raja mau. Salah sawiji tuladha koleksi kéwan ana ing kana ya iku ruffed lemur karo bruwang.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. Kaca laman statistik pengunjung saka Magdeburg
  2. a b Magdeburg Zoo

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Kaca wacanan lajèng[besut | besut sumber]